Бременната Кейти Пери свали полата си, за да покаже закръгленото си коремче

Кейти Пери свали полата си, за да покаже напредналата си бременност. Това се случи по време на разговор с певицата "Син - Дерела" в Instagram Live.



35-годишната красавица, която предстои да посрещне първата си рожба от актьора Орландо Блум това лято, призна, че нищо не може да "скрие" от годеника си, докато двамата споделят задно изолацията: "Не можете да скриете гъбичките си по краката. Това съм аз! Не можете да скриете нищо!".

По време на излъчването стана ясно, че 27-годишната "Син-Дерела" гледа на 35-годишната поп звезда като на своя бъдеща кръстница и учител по родителство.


"Не вярвам в перфектната връзка. Такава просто не съществува. Докато двама души са заедно, те трябва непрекъснато да работят върху отношенията си един към друг. Вашият партньор е вашето огледало", сподели Пери мирогледа си към съвместния живот.

Неотдавна пък тя призна в интервю, че е имала някои "ужасни дни" по време на бременността си.

"Въпреки че на моменти се чувствах силно раздразнена заради изолацията, която сме принудени да спазваме, карантината си има и своята добра страна - тя именно ми помогна да изградя по-близки отношения със семейството си, с най-любимите ми хора", откровена бе певицата.

Припомняме, че благата вест, че с Орландо Блум очакват бебе, Пери поднесе по изключително оригинален начин през март тази година. В самия край на видеото към най-новата ѝ песен Never worn white, тя се появи облечена в бяло, като показа закръгленото си коремче.

View post on Instagram
 


Кейти Пери и 43-годишният Орландо Блум се сгодиха през февруари миналата година след продължила три години връзка.

Това ще бъде първото дете на Пери и второ за 43-годишния Блум, който вече е баща на 9-годишен син от супермодела Миранда Кер. Пери също има един провален брак зад гърба си - с британския комик Ръсел Бранд.

Кейти Пери и Орландо Блум

Четете още: Адел шашна с мега слаба фигура и черна мини рокля