След болезнения ѝ развод със съпруга ѝ - 45-годишния бизнесмен Саймън Конечки, Адел практически изчезна от медийното пространство, като само от време на време напомняше за себе си с редки публикации в Инстаграм.

Но, както се казва, рядко, но ефектно, защото сега всяка поява на звездата в социалната мрежа носи истинска радост и наслада на феновете ѝ.

View post on Instagram
 


Всичко е заради смайващата форма на певицата, която Адел успя да постигне само за няколко месеца в статута си на вече неомъжена дама. Какво по-точно допринесе за драстичната промяна на талантливата британка - диета, изтощителни тренировки или нов романс, можем само да гадаем. Сигурно обаче е едно - раздялата ѝ с бившия ѝ партньор определено се оказа в нейна полза.

Навръх рождения си ден, който беше на 5 май, Адел отпразнува 32-рата си годишнина. Точно на личния си празник певицата избра да благодари предимно на лекарите и медицинските сестри, които в момента се борят за живота на стотици хиляди хора по света от коварния коронавирус.

"Благодаря ви за изразената любов на рождения ми ден. Надявам се, че всички сте в безопасност и здрави през това лудо време. Бих искала да благодаря на всички медицински работници, които ни защитават, като рискуват живота си! Вие наистина сте нашите ангели ♥", гласи трогателното ѝ послание, което певицата сподели към зашеметяващ кадър.

View post on Instagram
 


На него Адел е облечена в къса вталена черна рокля с дискретно прозрачно деколте. Благодарение на този смел мини тоалет почитателите успяха да оценят краката на звездата, които само за няколко часа събраха над 1,5 милиона харесвания под поста.

Към момента броят на лайковете вече е достигнал до изумителните над 8,5 милиона.

Четете още: Разводът на Адел тъне в мистерия за милиони