В момента Кейти Пери е в очакване на първото си дете, а мигът, в който то ще се появи на бял свят, наближава все по-бързо. Певицата вече е в напреднала бременност и тази сутрин даде онлайн интервю, за да сподели как минават дните ѝ и как се чувства с наедрялото си коремче.

Самата тя призна, че кантарът вече изписва цифрата 86, когато се качва на него, но това хич не я притеснява. Певицата се оплака, че единственото, което я смущава, са подутите ѝ ръце и крака. Кейти сподели още, че очаква момиченцето, което расте в утробата ѝ, да бъде изключително енергично, защото определя комбинацията между собствените си гени и тези на Орландо Блум като взривоопасна.



Певицата беше попитана и как се справя с бременността в толкова тежък момент, в който светът се страхува от новия коронавирус. Тя отговори, че е успяла да намери баланса и че е благодарна на тялото си и на възможността да продължи да работи дори и в този период.

Кейти показа гордо наедрялото си коремче пред зрителите, като беше облечена с изрязан топ. Тя разкри, че сега изпитва още повече уважение към жените, минали през бременността и че вече гледа по напълно различен начин на фигурата си.



Четете още: Непростимо, нечовешко и брутално: Когато една майка посегне на детето си, смисълът умира