Как си представяте бебешката кожа? Гладка и нежна? Да, но с много усилия и ежедневни грижи.

От момента на раждане бебето преминава от утробата на майката във външния свят и всичко е ново за него. Kожата му не е приспособена към заобикалящата го среда - тя е деликатна и ненапълно развита и все още не може да изпълнява пълноценно своята защитна роля.

Външните фактори й оказват сериозно влияние - въздухът, твърдата вода и замърсяванията я изсушават, като я правят уязвима и лесно ранима заради недостатъчната хидратация. Ето защо, за подпомагане на развитието на бебешката кожа, е изключително важно използването на специално адаптирани продукти за новородени и бебета.

Кремът за лице за нормална кожа Hydra Bebe от гамата Mustela® Бебе подсилва защитната бариера на кожата, като комбинацията от масло от жожоба и бадемово масло осигурява бърза и трайна хидратация. Кремът е с лека, течна текстура, която предпазва кожата от вредното влияние на външните фактори, а патентованите му активни съставки от растителен произход ускоряват процеса на естественото й развитие.

Благодарение на маслото от ший, хидратиращият лосион за тяло за нормална кожа Hydra Bebe възстановява хидролипидния слой на кожата и я прави копринено мека и по-еластична. Той подобрява хидратацията на кожата, като до 4 часа след нанасяне тя е дълбоко подхранена и успокоена. Кремът е с високо ниво на поносимост за кожата и очите и съдържа витамините E и F.