Автор
Ева Григорова

Директно от Уимбълдън: Джордж се засрами от Джокович, Кейт връчи трофея на шампиона

Принц Джордж присъства за първи път на Уимбълдън, а родителите му все по-често го взимат със себе си на официални ангажименти.

В неделя той бе в публиката на мача между Новак Джокович и Ник Кирьос и стана свидетел на това как сърбинът спечели поредният трофей в своята зашеметяваща кариера.

След кратка среща с Джокович, Джордж толкова се развълнувал, че изтичал до близкия диван и скрил лицето си с ръце. Всички членове на неговото семейство тренират тенис, а Кейт Мидълтън обожава спорта и също го практикува.

View post on Instagram
 


Тази година херцогинята на Кеймбридж връчи трофеите при мъжете и жените в два поредни дни. В събота тя награди рускинята Елена Рибакина, която играе за Казахстан, а вчера даде купата на Джокович, с когото демонстрираха чудесни отношения.

View post on Instagram
 



Кейт за пореден път подбра елегантни тоалети, а един от тях носи съвсем наскоро. Мидълтън е известна с това, че предпочита да носи дрехите си по няколко пъти и често се появява с едни и същи тоалети.

View post on Instagram
 


За финала при жените тя бе подбрала дълга жълта рокля Roksanda - същата, с която се появи по време на карибската обиколка през март. За мъжкия финал на Уимбълдън пък беше с тъмносиня рокля на точки Alessandra Rich.

View post on Instagram