Автор
Woman.bg

Дъщерята на Александър Сано тръгна сама на училище

За старта на новата учебна година Александър Сано подари на дъщеря си Ава ключове за вкъщи. По този начин актьорът отпразнува самостоятелността на момичето, което вече учи в V клас. Сано признава, че тази година в семейството е имало големи вълнения не само около първия учебен ден, но и по повод порастването на Ава. Тъй като дъщеря му е вече в V клас, актьорът и съпругата му Нели Атанасова решиха да й гласуват доверие и тя да започне да се придвижва сама до училище. По този случай популярните родители подариха на своето пораснало момиче собствени ключове за вкъщи, за да може да се връща у дома самостоятелно.

View post on Instagram
 

Освен това красивата девойка получи и модерен аксесоар за безконтактно плащане. „Решихме да подарим на Ава чип за безконтактно плащане. Тя е много щастлива, защото аксесоарът е удобен, красив и практичен, с него ще може да прави покупки бързо и лесно. А аз съм спокоен, че детето няма да се докосва до монети и банкноти. Отделно от това е удобно, защото винаги ще определям и знам колко може да харчи“, разказва актьорът. Родителите, които държат на безопасността на децата в училище, могат също да се възползват от иновативните възможности на новите ключодържатели. Вместо да броят монети или банкноти, учениците могат да правят плащания безконтактно - с удобен, стилен и практичен аксесоар.

Той е компактен и лек, може да се постави на ключове или верижка около врата. С помощта на ключодържателя учениците имат възможност да платят закуската си, билет за градския транспорт или да направят каквато и да е друга покупка, без да се налага да ползва пари в брой, дебитна карта и др. Ключодържателят е с вграден NFC чип, който е свързан със сметката на родителите, така че те да могат да управляват дневния лимит. Благодарение на иновативната технология възрастните могат да контролират сумите, които децата им харчат, а при всяко направено плащане получават и известие.

Четете още: Времена на герои: жените на Беларус, които променят света