Автор
Ева Григорова

Джиджи Хадид разкри как животът ѝ се е променил след появата на Кай

Моделът Джиджи Хадид сподели мислите си за промените, които е изпитала, когато е родила дъщеря си Кай Хадид Малик. Тя се появи на бял свят през септември 2020 г., в разгара на пандемията и вече е на 2 годинки.

„Това че имам дъщеря промени живота ми, накара ме наистина да искам да се чувствам по-спокойна, също така ме накара да оценя хаоса“, каза тя пред ELLE. „Да съм на шоута и снимки и просто да съм отново в града, да бъда с приятели след като станах майка, след като всички излязоха от ковид, оценявам и двете страни на това.”

View post on Instagram
 

На друго място в интервюто си тя призна, че самата бременност също я е променила. „Забременях и наистина започнах да мисля какво искам след това, когато светът се отвори отново“, обясни тя. „Трябваше ми по-стабилен график, в който не съм в различна държава всяка седмица.“

View post on Instagram
 


Джиджи сподели още, че в момента се радва на близки отношения с дъщеря си, която споделя с бившия Зейн Малик. „Тя очевидно ме вижда във всяко състояние и начин и независимо дали го знае или не, аз преминавам през живота с нея и се уча през нея“, сподели моделката.

View post on Instagram
 


Наскоро Джиджи сподели, че всъщност има доста типичен „майчински живот“ – пълен с палачинки! Още по-изненадващото - тя също ги яде. „Когато и да се събуди тя и аз се събуждам“, каза тя пред списание WSJ. „Имам сутрешна рутина на мама.“ Джиджи продължи, разкривайки как подхожда към закуската с малкото си момиче. „Ям всичко, което Кай хапва“, призна тя. „Правя ѝ палачинки и нарязвам колбаси всеки ден.“