Ели Гигова била родила тайно първото си дете. Това пише в. "Уикенд". Бившата тв журналистка е станала майка преди около 3 месеца. Тя е дала живот на първата си рожба в болница в Брюксел.

Неслучайно избяга чак в Белгия и се прибира в България два пъти в годината – през лятото и за Коледа. Тази година Ели последно се е прибирала през май месец, когато вече бе бременна в началото на шестия месец, припомнят от изданието.

Бащата на бебето е чужденец, който също работи в Брюксел, но хубавата брюнетка ревностно пази в тайна неговата личност. Кой е той, знаят само някои хора от обкръжението ѝ. Според запознати и близки до двойката двамата са заедно от година и половина и са лудо влюбени един в друг. Самата Гигова споделя, че най-накрая е срещнала правилния мъж.

"Не съм бременна! Не ми се коментира нищо свързано с личния ми живот, знаете! Но не, не съм бременна", заяви в края на годината Ели и не е излъгала, защото всъщност вече е била родила.

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работеше като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, като в момента е в отпуск по майчинство, който най-вероятно ще продължи 2 години.

Гигова все още не е идвала в България с детето си, а родителите ѝ им ходят на гости в Белгия. Фамилията притежава и голям апартамент в центъра на Париж.

Дали от суеверие, или по свое вътрешно усмотрение богатата наследничка, която след месец ще навърши 40 години, не е публикувала свои снимки в социалната мрежа по време на бременността си. Едва няколко дни преди настъпването на новата 2022 г. Ели разпространи свое актуално фото.

На него чаровната дама е с дълго палто, което прикрива тялото ѝ, и удобни спортни обувки. Дори и широкава връхна дреха обаче не прикрива леко наедрялото ѝ тяло. Лицето ѝ обаче сияе и ясно разкрива, че нещо наистина вълшебно се е случило в живота на Ели Гигова.

Четете още: Емилия стана мама, роди се малката принцеса Жоржина