Автор
Весела Георгиева

Емилия стана мама, роди се малката принцеса Жоржина

Певицата сподели радостната новина в социалните мрежи. Сред първите, поздравили мама Емилия бяха Николета Лозанова, Десислава, Глория, Джена и Преслава.

View post on Instagram
 

Емилия пази своята бременност в тайна повече от половина. Новината се носеше в пространството като клюка, но не беше потвърдена от звездата.

View post on Instagram
 

В напреднала бременност Емилия сподели в социалните мрежи три изображения, показващи създадена чрез компютърна програма отливка от тялото на бременна жена, за която мнозина предположиха, че всъщност е на нейното собствено.

След това в профила на Емилия в Инстаграм се появи и снимка от фотосесия, на която Емилия и Жорж Башур позират заедно. Кадърът показа заобления ѝ корем, върху който третият ѝ съпруг внимателно е поставил ръцете си. Емилия е облечена в подчертаваща формите на тялото рокля в бежаво, в комбинация с пухкаво палто, а мъжът ѝ е заложил на бяла риза, съчетана с тъмносин пуловер с V-образно деколте и дънки.

View post on Instagram
 

"Аз вече не съм момиче, аз съм просто жена и това толкова ми харесва!!!", написа тогава звездата под снимката.

Емилия, която е най-слушаният и гледан български изпълнител в YouTube и Spotify, вече има две деца от връзката си с Коко Динев. Малката принцеса идва с името Жоржина.