Ето защо Дрю Баримор държи децата си далеч от социалните мрежи

Преди броени дни Дрю Баримор участва в подкаста на Дакс Шепард и Моника Падман, където споделя за решението си да държи децата си - 9-годишната Олив и 7-годишната Франки далеч от социалните медии, колкото се може по-дълго време. Актрисата дава и отговор на въпроса защо не публикува техни снимки в своя профил.

Дъщерита на Дрю са плод на любовта ѝ с актьора Уил Копелман, с когото се развежда през 2016 г. след 4-годишен брак.

„Искам децата ми да растат по правилния начин. Не публикувам техни снимки в социалните мрежи, защитавам ги изключително много“, казва тя и допълва, че децата ѝ обичат социалните медии и често гледат клипчета в TikTok. Това обаче не означава, че скоро ще видим Олив и Франки със собствени профили или техни снимки в този на майка им. Феновете трябва да се разделят и с надеждите да видят момичетата на Дрю Баримор като участнички в шоуто на майка им, което в момента излъчва своя втори сезон.

„Те се сърдят и изпадат в лошо настроение, когато разберат, че няма да ги показвам пред хората, но много добре знаят защо правя товая“, обяснява актрисата.

В разговора си по-нататък Баримор разказва и за човека, на когото дължи най-много не само за кариерата си на актриса, но и от когото научава най-важните уроци по родителство - Стивън Спилъбрг. Именно той е режисьорът, който я открива за киното и ѝ дава роля във филма "Извънземното". Тогава Дрю е само на 6 години. По-късно тя ще споделя многократно, че от онзи момент нататък Спилбърг за нея е бил като неин втори баща. „Той промени живота ми. Нарича ме своето първо дете. Беше шокиран, когато ме видя да нося червено червило за снимките ми в Playboy“.

View post on Instagram
 


Баримор не скрива и факта, че Спилбърг никак не е обичал тя да играе по-възрастни роли. “И точно така един родител трябва да се отнася с детето си. Никой друг не ме е карал да се чувствам по този начин и не го разбрах докато не пораснах и осъзнах, че той е бил единствената бащинска фигура в моя живот“, откровена е тя, но уточнява, че режисьорът никога не е подхождал към нея с укор, а по-скоро ѝ е казвал истината в очите, за да я предпази. Той дори я е накарал да изчака до 10-годишна възраст, преди да си продупчи ушите. „Моите дъщери също ще чакат до толкова“.

Звездата разказва и за това как раждането на първото ѝ дете и майчинството са променили приоритетите ѝ в живота. Засега тя не мисли да се завръща в Холивуд, за да може да отделя пълноценно от времето си на децата си. Единствената основна задача за Дрю оттук нататък е да бъде майка на Олив и Франки.„Не исках да бъда никой друг. Не исках да се преструвам на друг човек. Не исках да изучавам живота на някого и да се превърна в него“, категорична е актрисата.

View post on Instagram
 

Четете още: 62 години по-късно Джейн Фонда отново изгря на корицата на 'Вог'