Ева Лонгория изглежда зашеметяващо в новата си роля на майка.

В неделя звездата от "Отчаяни съпруги" сподели снимка на профила си "Инстаграм", на която гушка сина си Сантяго. Заглавието на този прелестен кадър звучи така: "Мързелива неделя".

View post on Instagram
 

Бебето, което е и първата рожба на 43-годишната актриса от брака с мексиканския медиен магнат – Хосе Антонио Бастон, се роди през юни тази година.

Не по-малко очарователна е и снимката, която Лонгория сподели няколко дни по-рано. На нея обаятелната майка отново позира с рожбата си на ръце, а към нея е написала: "Зад кулисите със сънливия Сант и аз".

View post on Instagram
 

Лонгория бе забелязана за последен път на публично място в компанията на сина си в сряда по време на разходка с него из слънчевия Лос Анджелис.

Тогава видимо напълнялата актриса не можа да сдържи усмивката си под черната си козирка.


Миналия месец, когато бе гост на британското телевизионно шоу "Лорейн", Ева сподели, че животът много се е променил, след като е станала майка. "Сега се чувствам хиляди пъти по-щастлива от когато и да било друг път през целия ми живот досега”, каза тогава тя.

Ева призна също така, че изобщо не бърза да връща формата си отпреди бременността, тъй като за нея към този момент приоритет са грижите и здравословното развитие на детето.

View post on Instagram
 

Ева и Хосе си казаха “Да“ на частна дискретна церемония в Мексико през май 2016 г., шест месеца след обявяването на връзката им.

Ева има два предишни брака – с Тони Паркър и Тайлър Кристофър, но Сантяго е нейното първо дете. За разлика от нея Хосе е баща на още три деца от предишната си връзка.

Четете още: Първи снимки на Ева Лонгория и нейния малък чаровник