Ева Веселинова изригна: Здравето и децата ни са на последно място по важност!

08 ноември 2022 | 10:19
4666
3
Instagram
3

Подобно на множество български майки и Ева Веселинове се сблъска с реалността на здравната ни система.

Бившата водеща, която се отдаде напълно на отглеждането на своите близнаци, се опитала да ги заведе за ваксина, но била изумена от факта, че на едно място се преглеждат болни и здрави деца.

Блондинката твърди, че при предишно посещение нейните близнаци се заразили именно от кабината на своята педиатърка.

Лекарката обаче не изглеждала никак съдействаща и дори заявила на Ева “Не мога да ви мисля” и я помолила да се върнат след три седмици.

 


Преживяването си в лекарския кабинет Веселинова сподели в свое стори, а малко по-късно разкри, че е срещнала разбиране от доста майки, които са ѝ споделили, че отношението на техните педиатри е подобно.
 

Още по темата

Коментари

3
  13 ноември 2022 | 21:18 отговор
 

По време на "соца"около 1987г. имаше дни за детска консултация-само за здравите деца-за бебета,вакинации-в отделни кабинети,а също консултации за бременни -за проследяване на бременността!

 
2
  11 ноември 2022 | 18:10 отговор
 

Еми те лекарите са за да лекуват болните . Не е измислено , но може би би било да се помисли , но едва ли може да се направи нещо за да не се срещат болни и здрави . Отговора реално не звучи добре , но те си гледат парата и не им се мисли кой какво ...все пак всеки мисли само за себе си .

 
1
  09 ноември 2022 | 13:18 отговор
 

 

Добави Коментар