Ева Веселинова продължава да пълнее. Вижте какви гозби върти (Снимки)

Ева Веселинова, която преди повече от година и половина стана майка на близнаци, продължава да пълнее, отбелязват от HotNews.bg.

Бившата Господарка на ефира не крие и причината, поради която не спира да едрее. Откакто се раздели с коментаторския панел в „На кафе“ при Гала, чаровната блондинка се посвети на готвенето, като се стараеше и често да споделя с феновете си в социалните мрежи изкусителните гозби, с които съблазнява любимия си.

View post on Instagram
 

След като роди пък тя започна да сътворява още по-чудни вкусотийки и за мъниците си. Явно покрай цялата тази кулинарна хамалогия Ева не се свени да се наслаждава на всяко свое гурманско произведение с всичките си сетива.

Актрактивната красавица често документира менюто си, а то определено си го бива. Наскоро например тя беше на почивка в Гърция, откъдето показа на последователите си цветните морски изкушения на трапезата си.

View post on Instagram
 

"Гръдната ѝ обиколка е бухнала като козунак, лицето ѝ се е окръглило като дома, а краката ѝ заплашват да заприличат на солунски диреци, отбелязва "Уикенд". Ние обаче не сме съгласни с това описание и намираме Веселинова за все така сияеща и чаровна.

View post on Instagram
 

Четете още: Феновете в шок: Плеймейтка си удължи крака (Снимка)