Ева Веселинова просълзи феновете с трогателно послание към дъщеря си

Откакто стана майка на близнаци, Ева Веселинова не спира да разтопява сърцата на феновете си с нежни мигове от майчинството, правейки ги свидетели на най-съкровените емоции, свързани с родителството.

Нейни сторита и снимки в Инстаграм, които тя публикува почти ежедневно, разкриват една нова Ева, различна от тази, която сме свикнали да виждаме под светлините на прожекторите. Една отдадена и грижовна майка, за която децата са смисълът на живота.

View post on Instagram
 

От фотосите прави впечатление, че по лицето на Ева няма и капка умора, а самата тя е озарена от щастие.

Ето какво пише лъчезарната майка под един от последните си умилителни кадри, на който държи в ръцете си своята дъщеричка:

View post on Instagram
 

"Говорим си по женски за нещата от живота А моята малка дъщеря ме гледа с прекрасните си усмихнати очи и разтапя сърчицето ми. Разказвам ѝ, че в различните моменти от живота щастието се крие в различни неща. В този момент моето щастие е в нейната усмивка и тази на брат ѝ. И ще го откривам там цял живот".

Само преди броени дни тя сподели и друга умилителна снимка на бебешки крачета, под която с много емоция и радост разказва за мига, когато е научила, че ще става майка:

"Точно преди 1 година, някъде в началото на август, се случиха моите две малки чудеса. Винаги съм знаела, че август е моят месец! Не само защото съм родена в него, а защото е свързан с морето и много пътешествия. Сега е свързан завинаги и с най-любимите ми същества. Трябва да се е случило тези дни. А новината научих около рождения ми ден, на 20-ти август. На 9-ти април се родиха и сега всеки ден ги държа в ръцете си и благодаря.

Благодаря ти, август, че донесе толкова много щастие в живота ми за пореден път.
Преди си мечтаех да имам едно дете и то да е августовско лъвче, но получих много повече - две ангелчета, заченати през август

Август просто е магия!
Моят месец - шарен, вълшебен, морски, слънчев, пълен с изненади.
Слънчева и усмихната августовска седмица на всички.

МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОЗНАЕТЕ КОЕ КРАЧЕ НА КОГО Е?", завършва тя красивия си пост.

View post on Instagram
 

Четете още: Скарлет Йохансон е родила второто се дете