Ева Веселинова заченала инвитро, ще ражда близнаците по естествен път

Популярната водеща Ева Веселинова не пропуска да споделя всеки миг от бременността си в социалните мрежи, но го прави умерено и по лъжичка, а по този начин поддържа интереса на последователите си.

След като научихме, че блондинката е бременна с близнаци, а след това, че те са момче и момиче, днес се носи слухът и как са заченати. Някои предполагат, че вероятно бременността на Веселинова се дължи на инвитро процедури, тъй като опитите да зачене по естествен път не дали резултат. Причината да се стигне до тази мълва е, че бебетата са разнояйчни, което било по-характерно при бременност след намесата на асистирана репродукция.

View post on Instagram
 

Кой е бащата на децата, Ева все още не издава, но твърдо отрече да е възрастен грък, както дълго време се твърдеше. По думите ѝ, щастливецът е млад красив и работещ българин, който я обича и уважава, а бебетата вече разпознавали гласа му. Водещата не крие, че вече е в последния месец и я делят дни от раждането, а близнаците нетърпеливо ритат и се въртят в корема ѝ.

View post on Instagram
 

Ева Веселинова споделя и как е решила да роди бебетата. За разлика от много други популярни дами, които избират планираното раждане чрез цезарово сечение, тя е предпочела да даде живот на децата си по естествен път. Първоначалната й идея била да роди с операция, като планира с астролог датата за появата на децата. После обаче решила да последва съветите на видни езотерици, според които естественото раждане е най-добрият вариант, тъй като операцията носи травма на детето и променя съдбата му.

Четете още: Сузанита посрещна бебе!