Гуинет Полтроу: Добре, че родих преди да се появи Инстаграм

Гуинет Полтроу е истинското олицетворение за холивудска звезда, стъпика здраво на земята. И никога не се е смущавала да споделя за всички трудни моменти в живота си. Наскоро тя го направи за пореден път, като окуражи всички млади майки да не вярват сляпо на съдържанието в социалните мрежи. Също така сподели и доста шокиращи факти около раждането на дъщеря си Епъл преди 17 години.

Актрисата призна, че най-голямото ѝ дете се е появило изключително трудно на този свят. Тя дори сподели, че раждането е било толкова тежко, че е можело да доведе и до фатален край за нея. Гуинет разкрива още, че и двете ѝ деца са родени с помощта на цезарово сечение, но Епъл е трябвало да бъде извадена по спешност. Тя не дава повече подробности около случилото се, но е категорична, че това раждане ѝ е нанесло огромна психическа и физическа травма, която обаче успяла да преодолее.

View post on Instagram
 

Гуинет е откровена, че дълго време не е могла да приеме огромния белег, който е получила след първото си раждане. Но днес е една от най-добре изглеждащите актриси на холивуд, а формата ѝ е просто перфектна. Полтроу също така сподели, че е безкрайно благодарна за това, че по време и на двете си бременности не е имало социални мрежи и по-специално Инстаграм.

Според звездната дама младите майки в днешно време са подложени на огромно психическо напрежение, тъй като в социалните мрежи всички изглеждат перфектно. Дори и някои, които са родили буквално преди 2-3 седмици. Гуинет отбелязва, че поздравява тези жени, но обръща внимание на другите жени, които не могат да влязат във форма толкова бързо, както и самата тя не е можела преди години, че е съвсем нормално и тялото има нужда от време, за да се възстанови.

Холивудската красавица проговори и за връзката с дъщеря си Епъл. Сподели, че е много щастлива и горда с порасналото си момиче, което винаги ѝ дава най-добрите съвети за грим, а тя често ѝ услужва с обувки, тъй като наследницата ѝ имала страст към хубавите обувки.

View post on Instagram
 

Четете още: Двойно щастие за Роналдо: Очаква близнаци!