Рапърката Иги Азалия най-накрая разкри, че е станала майка, след като цял месец в медиите се носеха слухове, че е родила тайно. Блондинката обяви щастливата новина в профила си в Инстаграм.

Тя обаче не публикува снимка на някое краче или ръчичка на новороденото си бебе, а просто изписа следните думи на черен фон:

„Имам син. Изчаквах правилния момент, за да го съобщя, но имам чувството, че колкото и време да мине, винаги ще чувствам притеснение да поднеса толкова огромна новина на света. Искам животът му да остане предпазен и личен, но и също така да изясня на всички, че той не е тайна и аз го обичам повече от всичко.“



Иги така и не издава кой е бащата на бебето, предполага се, че е рапърът Плейбой Карти. Слуховете, че двамата може би са станали родители, след като на 1-ви май DJ Akademiks публикува в Инстаграм профила си поздравление към тях за новородения им син. От тогава феновете на Иги и половинката ѝ не спирят да се чудят дали наистина са станали родители.

За връзката на Азалия и Плейбой Карти не се знае много, освен че предполагаемото ѝ начало е лятото на 2018 г. Двамата се разделяха и събираха неведнъж, като последният път бе през декември 2019, когато Иги със сигурност вече е носела плода на любовта им.

Малко преди да съобщи, че е станала майка, рапърката отбеляза 30-ия си рожден ден с публикация в Инстаграм. Освен снимката, на която силно се долавя духът на 90-те, тя сподели и няколко видеа от тържеството, което тази година, заради наложената карантина, е малко по-скромно и различно.

View post on Instagram
 


Четете още: Учени от Кеймбридж: Събирайте болните от Ковид-19 деца със здравите - полезно е