Как едно 2-годишно хлапе разпрати голите снимки на майка си в интернет

Представете си как бихте се почувствали, ако ваши голи снимки от личния ви телефон изведнъж се озоват в телефоните на ваши колеги и познати. Със сигурност ще потънете в дън земя от срам, поради простата причина, че снимките са били разпратени до въпросните адресати не по ваше усмотрение.

Точно този номер скроила на 30-годишната си майка - Емили Шмит , абсолютно неволно, 2-годишната ѝ дъщеря.

Младата жена от щата Охайо връчила в ръцете на детето мобилния си телефон, за да може спокойно да подсуши косата си след баня и да се облече. Малката госпожица напирала за внимание и майката от немай къде позволила на любопитното хлапе да си поиграе с джаджата.

Палавите пръстчета на мънието не само, че нащракали мама без дрехи, но и разпратили снимките по Snapchat до петнайсетина нейни приятели от мъжки и от женски пол, разказва “Дейли мейл”.

Сред тях се оказали състуденти от университета, а също и бивши клиенти и колеги на Емили от агенцията за недвижими имоти. „Изгорях от срам. Мисля, че тогава буквално умрях за минута”, споделя смутената от сконфузната случка г-жа Шмит.

Е, явно мама Еми бързо е преодоляла срама, след като за забавния сюжет разказала самата тя пред медията с много чувство за хумор и с намигване към другите майки да бъдат по-бдителни и в подобни ситуации да държат телефоните си далеч от игривите и невинни „лапички“ на децата си.

Четете още: Майка намери сина си 16 години, след като той бе отнесен от цунами