Майка намери сина си 16 години, след като той бе отнесен от цунами

Светът е голям и всеки ден можете да научете за поне една невероятна история, която да ви накара да повярвате, че се случват чудеса. И следващата е от тях:

През 2004 г. в Шри Ланка се разрази страховито цунами, което взе безброй жертви и дълго време след него животът там не бе същият. Една майка обаче не пожела да се примири с това, че никога повече няма да види сина си, който е бил отнесен. Точно на 26-и декември 2004 г. 5-годишният Акрам Ризхан изчезва след връхлитането на фаталното цунами.

Селото, в което живеят той и майка му по това време е напълно опустошено от природната стихия. И въпреки това родителката не губи надежда и търси сина си цели 16 години. А тук идва най-хубавата част от историята – тя го намира!



Малкият Акрам е бил настанен в болница, а не след дълго е бил осиновен. Майката прави какво ли не, за да открие изгубения си син и нито за миг не ѝ хрумва да се примири с факта, че той може би е жертва на цунамито. Тя дори се обръща за помощ към президента на страната и най-накрая, след толкова години, научава че детето ѝ е било осиновено.

Жената успява да се свърже със семейството, в което е отгледано и след направен ДНК тест, тя отново вижда сина си.

Какво ли е да прегърнеш детето си, след като си го търсил повече от десетилетие?

Четете още: Луиза Григорова стана майка на момченце