Кейти Пери и Орландо Блум ще стават родители. 35-годишната певица разкри радостната вест по необичаен начин. Тя сподели видео за новата си песен Never Worn White, в което позира в полупрозрачна рокля. Тоалетът е подбран така, че ясно да подчертае малкото ѝ закръглено коремче.

За Пери бъдещото ѝ бебе ще бъде първородно, докато за 43-годишния актьор – второ. Блум има 9-годишен син – Флин, от бившата си съпруга – австралийския модел Миранда Кер.

Малко по-късно Кейти потвърди новината за бременността на профила си в Инстаграм, заявявайки че ще роди това лято.



„Вълнувам се, вълнуваме се и съм щастлива. Вероятно до този момент никога не ми се е налагало да пазя толкова дълго време тайна. Мислех, че клипът е най-добрият начин да споделя публично за това събитие.“

Припомняме, че пламъкът на любовта между Пери и Блум пламна по време на партито на 73-те награди „Златен глобус“ през януари 2016 г. Двамата се разделиха през март 2017 г., но през декември същата година бяха забелязани заедно на почивка в Япония. Те признаха официално, че са се събрали през февруари 2018 г.

В скорошно интервю за Vogue India пък Кейти призна, че Орландо се е превърнал в спасителната ѝ котва: „Бях в депресия и не исках да ставам от леглото. В миналото успявах да преодолявам всякакви спадове в живота си, но този път се случи нещо, което ме накара да загубя вяра в бъдещето си. Орландо успя да върне усмивката на лицето ми. И, повярвайте ми, най-голямата лъжа, която някога сме чували, е, че артистите трябва да страдат, за да творят. Аз не искам да страдам, за да пиша песни“, каза тогава тя.

Кейти обобщи, че само отношенията ѝ с Орландо са успели да променят мирогледа ѝ за живота и да я изправят на крака. А днес тя и Блум са по-щастливи от всякога, в трепетно очакване на своята рожба.

Четете още: Задава се нова звездна сватба през декември!