Автор
Woman.bg

Задава се нова звездна сватба през декември!

Звездната двойка Кейти Пери и Орландо Блум възроди любовта си след неочаквана раздяла и в момента бъдещето ѝ изглежда много обещаващо. След като се сгодиха на Св. Валентин, сега двете влюбени гълъбчета планират пищна сватба, а феновете им я очакват с нетърпение. До днес не знаехме точно кога певицата и актьорът ще се бракосъчетаят, но ето че вече имаме повече информация за щастливото събитие.

Според британския таблоид „Дейли Мейл“ Кейти и Орландо са избрали най-празничния месец за сватбата си, а именно - декември. Все още не е известно на коя дата са се спрели, нито къде ще бъде тържеството.



Любовта между Кейти Пери и Орландо Блум датира още от началото на 2016 г. и феновете им възлагаха големи очаквания, но през февруари 2017 г. двамата, най-неочаквано, обявиха раздялата си. Но явно привързаността помежду им е била наистина силна, а за истинските чувства няма непреодолими изпитания, ето защо през април 2018-а актьорът и певицата се събраха отново.

Двойката се сгоди точно на Св. Валентин, като обявиха новината в Инстаграм със снимка на елегантния пръстен, с който Орландо е предложил на Кейти. И двамата споделят откровено пред медиите, че са положили много усилия, за да изградят още по-стабилна връзка от преди и че в момента дори натовареният им график не може да ги раздели.

View post on Instagram
 


Четете още: Вижте как изглежда порасналият син на Джони Деп