Мария Илиева чака момиченце!

10 май 2021 | 10:53
2019
2
Снимки: Instagram
2

Второто бебе на Мария Илиева ще бъде най-вероятно момиченце. Или поне натам накланят везните, след като самият син на поп изпълнителката издаде сладката вест.  

Полът на новия член в семейството на Илиева, чиято поява на бял свят се очаква всеки момент, стана ясен по време на гостуването на певицата и 3-годишният Александър в студиото на Жоро Любенов по БНТ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

На въпроса на водещия към малкия Сашо какво би искал, той отвърна веднага: "Сестриче". Интересна бе реакцията на звездната му майка, която не потвърди, но и не отрече. Тя само загадъчно се усмихна и запази мълчание, което недвусмислено подсказа, че се съгласява с думите на детето си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Певицата сподели, че се чувства прекрасно с втората си бременност, както и че тя дори е преминала сравнително по-леко и безпроблемно от първата. За това със сигурност ѝ е помогнал опитът ѝ и познанията, които е натрупала по време на бременността си с Александър. "Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически", категорична бе тя."Аз съм максималист, не мога да правя нещо, ако не съм сигурна, че го правя по най-добрия начин и може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус", коментира изпълнителката след запитване по повод участието ѝ в новия български сериал "Порталът". В лентата тя се превъплъщава в образа на младата Йорданка Христова. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

"Гледах първата серия с трепет, супер интересна тема за пътуване във времето. Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите", допълва още изпълнителката на "Всичко".

Четете още: Никога не сте я виждали така: Николета Лозанова по-естествена от всякога и с лунички

Още по темата

Коментари

2 Маро
  18 май 2021 | 16:45 отговор
 

Неприятна жена ...самочувствие без покритие...няма едно свястно парче

 
1 неутрален
  10 май 2021 | 15:33 отговор
 

При следващата бременност да си обърне задната част за реклама

 

Добави Коментар

Най-четени