Второто бебе на Мария Илиева ще бъде най-вероятно момиченце. Или поне натам накланят везните, след като самият син на поп изпълнителката издаде сладката вест.

Полът на новия член в семейството на Илиева, чиято поява на бял свят се очаква всеки момент, стана ясен по време на гостуването на певицата и 3-годишният Александър в студиото на Жоро Любенов по БНТ.

View post on Instagram
 

На въпроса на водещия към малкия Сашо какво би искал, той отвърна веднага: "Сестриче". Интересна бе реакцията на звездната му майка, която не потвърди, но и не отрече. Тя само загадъчно се усмихна и запази мълчание, което недвусмислено подсказа, че се съгласява с думите на детето си.

View post on Instagram
 

Певицата сподели, че се чувства прекрасно с втората си бременност, както и че тя дори е преминала сравнително по-леко и безпроблемно от първата. За това със сигурност ѝ е помогнал опитът ѝ и познанията, които е натрупала по време на бременността си с Александър. "Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически", категорична бе тя.

"Аз съм максималист, не мога да правя нещо, ако не съм сигурна, че го правя по най-добрия начин и може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус", коментира изпълнителката след запитване по повод участието ѝ в новия български сериал "Порталът". В лентата тя се превъплъщава в образа на младата Йорданка Христова.

View post on Instagram
 

"Гледах първата серия с трепет, супер интересна тема за пътуване във времето. Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите", допълва още изпълнителката на "Всичко".

Четете още: Никога не сте я виждали така: Николета Лозанова по-естествена от всякога и с лунички