Мария Илиева стана майка за втори път съвсем наскоро, но вече стана ясно, че е отказала да кърми новородената си дъщеря София.

Самата тя се издаде в едно от последните си телевизионни интервюта, като изтъкна че синът ѝ Александър помага много с грижите за бебето, включително и участва в приготвянето на храната за сестра си. Това подсказва, че певицата се е отказала да кърми и е предпочела да захранва дъщеря си с адаптирано мляко. В противен случай не би имало нужда от специално приготовление, за да бъде нахранена София.

View post on Instagram
 

Не е известно каква е причината Мария Илиева да отказва да кърми, при положение че всеки специалист препоръчва естественото хранене за бебетата, особено в първите месеци след раждането. Певицата едва ли е обременена от съображението, че видът на бюста ѝ може да пострада от кърменето, затова бихме изключили тази възможност. Все пак, пластичната хирургия отдавна се е настанила във всекидневието на звездите, а според някои Мария Илиева е посегнала към силикона още след раждането на сина си Александър преди 3 години.

View post on Instagram
 

Четете още: 3 причини да скриете лицето на детето си в социалните мрежи