Мария Илиева отказала да кърми бебето си

26 юли 2021 | 09:05
3380
3
снимки: Instagram
3

Мария Илиева стана майка за втори път съвсем наскоро, но вече стана ясно, че е отказала да кърми новородената си дъщеря София.

Самата тя се издаде в едно от последните си телевизионни интервюта, като изтъкна че синът ѝ Александър помага много с грижите за бебето, включително и участва в приготвянето на храната за сестра си. Това подсказва, че певицата се е отказала да кърми и е предпочела да захранва дъщеря си с адаптирано мляко. В противен случай не би имало нужда от специално приготовление, за да бъде нахранена София. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Не е известно каква е причината Мария Илиева да отказва да кърми, при положение че всеки специалист препоръчва естественото хранене за бебетата, особено в първите месеци след раждането. Певицата едва ли е обременена от съображението, че видът на бюста ѝ може да пострада от кърменето, затова бихме изключили тази възможност. Все пак, пластичната хирургия отдавна се е настанила във всекидневието на звездите, а според някои Мария Илиева е посегнала към силикона още след раждането на сина си Александър преди 3 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Четете още: 3 причини да скриете лицето на детето си в социалните мрежи

Още по темата

Коментари

3 Жена
  15 януари 2022 | 20:47 отговор
 

Авторката Лилия ти въобще знаеш ли къде се намираш? Има много причини да не се кърми. Отказала била ..дано те осъди Мария

 
2
  26 юли 2021 | 10:46 отговор
 

Какво да се мъчи, има млека на пазара. Не сме родени за крави, мъка е да кърмиш. И двете ми деца са били на адаптирано, пробвах и кърмене, бяха болки в гърди те и гладно бебе.

 
1
  26 юли 2021 | 10:09 отговор
 

Е, какво значи отказала, възможно е да няма кърма. От половин дума сте се опитали цяла статия да изсмучете.

 

Добави Коментар

Най-четени