Методът Мидълтън: Ето как Кейт и Уилям възпитават децата си!

10 август 2022 | 15:47
19928
2
Getty Images
2

Принц Уилям и херцогиня Катрин са известни като внимателни и чувствителни родители, които възпитават трите си деца по различен начин от този, по който кралските наследници са били третирани в продължение на дълги години.

Според кралски експерт, херцогът и херцогинята на Кеймбридж възпитават децата си по „метода на Мидълтън“, за да направят детството на малчуганите по-„земно“.Отдавна се смята, че Уилям и Кейт са решени да дадат на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи възможно най-нормалното възпитание. През по-голямата част от времето триото е далеч от общественото внимание, въпреки че и трите деца участваха в отбелязването на платинения юбилей на кралица Елизабет II и успяха да приковат публиката със забавните си физиономии. Кралските експерти смятат, че семейство Кеймбридж внимават за публичните изяви на децата си, за да не ги излагат на излишно обществено внимание и така да им позволят да водят по-нормален живот, докато са още малки.

Според кралския автор Дънкан Ларкомб, един от начините, по които Кейт се опитва да въплъти идеята за здравословно родителство, е да следва начина, по който тя самата е била отгледана от родителите си, Карол и Майкъл Мидълтън. Дънкан разкри пред The Royal Beat на True Royalty TV: „Мисля, че от известно време виждаме, че моделът, който Уилям и Кейт използват в семейството, е методът на Мидълтън. Те са силно семейство: братя, сестри, всички са заедно."Принц Джордж наскоро навърши девет години. Малко след това той се появи за първи път на турнира Уимбълдън, заедно с родителите си. Малкото момче се чувстваше изключително свободно в тяхната компания, което породи много упреци, които се изсипаха върху майка му. Нейните критици са на мнение, че Джордж не е възпитан достатъчно строго. Специалистите обаче смятат, че свободното възпитание на Кеймбридж е по-скоро плюс, отколкото минус.Кралският експерт Ричард Кей коментира дебюта на бъдещия наследник по следния начин: „Уилям подхожда към изявите на Джордж по съвсем различен начин от майка му и баща му. Уилям и Хари, особено Уилям, бяха поставени под светлината на прожекторите от много ранна възраст. Уилям има различна гледна точка, той иска да защити децата си възможно най-дълго, да им даде някакво подобие на нормално детство. Но с напредването на възрастта, неизбежно ще виждаме Джордж по-често, със сако и вратовръзка, както това се случи на Уимбълдън и на празненствата по случай платинения юбилей."Ингрид Сюард също сподели в The Royal Beat: „Мисля, че Кейт се опитва да обгражда децата си с някакво подобие на нормалност, защото знае на какво е способен кралският живот. Тя го видя лично и живее в него достатъчно дълго... но те всъщност не са обикновени деца и мисля, че малките им крачета са много трудни за задържане на земята... Мисля, че Кейт добре осъзнава опасността. Луи стана суперзвезда за минути, но това вероятно доста е притеснило неговата майка."

Още по темата

Коментари

2 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 16:13 отговор
 

!!! Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...!!!

 
1 Бивш от МВР
  10 август 2022 | 16:08 отговор
 

ТЕОДОР МУХОВСКИ - че я честно ти казвам, че не мога да го проумеем, че как такова съзидание, като наша надка дойчева, че оно е грозно и с гадна мутра, че мое да е с такова големо самочувствие.

 
 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 16:08

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!!

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 16:08

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 16:08

!!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

 
Бивш от МВР
10 август 2022 | 16:09

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

Добави Коментар