Автор
Люблена Папазова

Надя от "Елит" показа бебето само за Woman.bg

Надя Иванова е родена във Видин. Завършва НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Става водеща на предаването „Елит” още когато е втори курс в академията. По-късно участва в сериалите „Скъпи наследници“ по bTV, „Sex, Лъжи & TV” и води предаването „Перфектна памет” по TV7. Зрителите познават гласа й от всички сезони във „Фермата”, а всеки петък я гледаме и в сериала на bTV „Съни бийч”. На 11 март Надя роди първото си дете Георги, с което се снима специално за читателите на Woman.bg. Бащата на бебето е сценаристът на Слави Трифонов Драгомир Петров, който преди минути се закле като народен представител. Младата майка разкри в интервю дали ще я гледаме в продължението на „Съни бийч“, спазвала ли е режим по време на бременността и как е родила в условията на пандемия.

-Кой бе първият човек, който научи, че чакате бебе? Вие самата как се почувствахте, когато стана ясно, че ще ставате майка за първи път ?

-Не помня точно. Вероятно майка ми. Почувствах се едновременно щастлива, объркана, леко уплашена. Като много други жени, вероятно.

-Родихте в необикновено време заради ковид. Кои бяха най-големите ви страхове и как се успокоявахте? Кои са лекарите, на които искате да благодарите и как мина самото раждане в епидемичната обстановка?

-Най-големите ми страхове бяха свързани със здравето на бебето, разбира се. Парадоксално е, че именно тази мисъл ме караше и да се успокоявам и да гоня страховете, защото най-важното за бременната жена, пък и млада майка, е спокойствието. Не е без значение, че аз имах късмет с много лека и безпроблемна бременност. Подобно беше положението с раждането и престоя в болницата "Надежда" - бях много спокойна, тъй като бях заобиколена от прекрасни професионалисти, със страхотно отношение и внимание. Нямам нито един лош спомен, чак се шегуваме с моя приятелка, че раждането ми беше като престой в курорт. Нямам достатъчно богат речник, за да изразя огромните си благодарности към доктор Стаменов, доктор Михова, доктор Павлова, акушерките и персонала на болницата. Просто стискам палци и си пожелавам тези хора да са здрави, щастливи и все така всеотдайни в тяхната безкрайно трудна и също толкова значима работа.

-В момента по bTV върви първият сезон на „Съни бийч“ и докато го чакахме на екран, три от главните героини станаха майки - Вие, Евелин Костова и Лидия Инджова. Може ли да кажем, че сериалът ви е донесъл късмет и ще ви види ли във втория сезон?

-Надявам се и вярвам, че "Съни бийч" донесе и ще продължава да носи късмет на всички ни, включително на продуцентите. Да, моята героиня Вивиан ще се появи и във втория сезон на сериала.

-Как влизате във форма след раждането и пазихте ли режим по време на бременността?

-Единственият режим, който спазвах по време на бременността, беше да ям всичко, което ми се яде, по колкото ми се услажда. Все още не съм влязла в обичайната си форма, но не бързам. Пък и ще се постарая да си запазя някой и друг килограм.

-Успяхте да запазите в тайна както новината за бременността, така и връзката си с бащата на бебето. Разкажете ни малко повече-как се намерихте, това, че двамата сте телевизионери по-скоро пречи или помага в семейния живот, да чакаме ли сватба?

-Нищо и никого не съм пазила в тайна.

-Синът Ви е дълго чакано дете. Има ли опасност да го разглезите Вие или близките?

-Подозирам, че такава опасност грози всяко обичано дете, особено от близките. За мен е важно синът ни да расте здраво и щастливо дете, което да се превърне в достоен мъж и човек.

Четете още: Надя от "Елит": Не се страхувах да замразя яйцеклетки