Танцьорката Кристин Петринска най-сетне показа сина си Доминик, който роди миналата година на Тото от СкандаУ. До днес родителите криеха бебето, което се появи на бял свят на 21 септември миналата година. Тогава Кристин обясни, че прочутият татко е бил до нея по време на раждането, но дори не намекна как са кръстили бебето. За негова снимка, пък макар и на ръчичката му, дори не можеше да се говори в социалните мрежи. По онова време Тото обясни, че вярва в предаването на енергията и затова не иска да излага мъника на лоши очи.

Днес обаче красивата майка, която веднага върна формата си от преди раждането, най-сетне ни зарадва със снимка на хлапето и дълго послание: ”Преди да стана маика - Мислих си, че нямам време за нищо. След като станах маика - Мисля си, колко съм благодарна на детето за свободното време, в което ме оставя да изгледам една реклама.. Преди - Сутрин ставах, правих си кафе.. сядах пред телевизора и си избирах какво да гледам.. След - Сутрин ставам.. пускам си кафе.. изпивам го на екс или го хвърлям след няколко часа.

View post on Instagram
 

Преди - Всеки ден си оправях косата и грима, избирах си дрехи и се преобличах по 15 пъти. След - Обличам първия клин и тениска, които хвана, връзвам си косата и някак пак се харесвам.. Преди - Влизах в банята и се поливах с топла вода, след като съм се изкъпала, докато не ме заболят краката да стоя права.. След - Събирам памперси, играчки, боравя с една ръка и припявам “Хей, ръчички'', '' Ние сме войници'', “Зайченцето бяло'' и прочие. Преди - можех да изгледам филмче с мъжът си преди да заспя. След - заспивам права, ходейки от единия до другия край на стаята, а когато НИ оставя в леглото, не мога да си позволя да стоя с отворени очи и секунда, че не се знае кога пак ще имам възможност да ги затворя.

View post on Instagram
 

Преди - оплаквах се, че ме болят краката, кръста, гърба... След - забравям, че трябва да се оплача, болката е станала постоянна. Преди - много често си лягах и връщах лентата назад.. чудейки се правилно ли постъпих, какво направих днес, този човек оцени ли го, какъв беше смисълът на това... След - лягам си и съм сигурна, че има едно същество, за което съм целия свят ! Гледа ме с такъв поглед.. и знам, че съм обичана.. и съм сигурна, че съм важна.. и съм убедена, че съм нужна !

Сега след като знам каква е цената да бъда майка и си спомня какво е било преди.. ако се наложи да избирам, още сто пъти бих избрала да бъда МАЙКА, защото нищо друго не би могло да се сравни с това преживяване.. с това чувство.. и всичко друго адски бледнее.. и всичко друго губи значение..и сега единствено мога да съжалявам хората, които само при мисълта за дете започват да се кръстят и да си плюят в пазва..А когато и родителите се обичат безумно, животът е толкова смислен и правилен.. Всичко друго е до време.. Семейството е вечно, чисто и свято ! Благодаря ти @yonislavyotov, че създаваме семейство ! Обичам те!”, написа младата майка.

Четете още: Петя Дикова е бременна с второ. Таткото е луд от щастие!