Автор
Антония Дамянова

Наоми Кембъл се похвали с новото постижение на дъщеря си (Снимка)

Откакто стана майка на момиченце Наоми Кембъл не спира да споделя, макар и рядко, сладки моменти от ежедневието със своята рожба.

Звездният топ модел сподели нов фотос на профила си в Инстаграм с 1-годишната си дъщеря, на която се вижда как двете дами се разхождат в парка, ръка за ръка, наслаждавайки се на слънчевия ден.

View post on Instagram
 

До очарователния кадър 52-годишната манекенка е написала: „Любов моя. Пулсът на сърцето ми. Първи стъпки. Прохождане“, а до нежните си думи тя е добавила три емоджита – сърчица.

Явно Кембъл се чувства на седмото небе от щастие в новата си житейска ролята на майка и ясно си личи, че се отнася изключително сериозно към нея.

Припомняме, че първата си официална поява с дъщеря си, чието име все още не е разкрила, супермоделът направи в брой на Vogue през февруари 2022 г. На фотосесията Наоми държеше бебето си на ръце, а лицето му се загатваше в профил.

View post on Instagram
 

Въпреки че подробностите около евентуалната бременност на красавицата остават неизвестни, в интервюто за изданието тя даде да се разбере, че бебето не е осиновено, а е нейно биологично.

В интервю за вестник Evening Standard през 2017 г. Наоми спомена, че не ѝ харесва идеята да отглежда дете сама, без бащина фигура в живота си. Към момента обаче самоличността на бащата на дъщеря ѝ продължава да бъде обвита в мистерия.

Черната перла е известна с романтичните си връзки с множество известни мъже в миналото си, сред които Леонардо ди Каприо, Шон Комбс, Робърт де Ниро, Лиъм Пейн, Ъшър и др.

View post on Instagram
 

Четете още: Наоми Кембъл била потресена от Летище София, започват проверки