След месеци отсъствие от публичното пространство и несподеляне на актуални снимки в социалните мрежи, Емилия най-накрая се показа. В началото на седмицата тя призна, че очаква трето бебе и че вече е в доста напреднала бременност.

Певицата съобщи хубавата новина в Инстаграм, но не със своя снимка. И ето че днес я виждаме за пръв път как изглежда сега и е направо неузнаваема.

View post on Instagram
 

Очевидно певицата се пази усърдно и не посещава фризьорските салони толкова често, защото забелязваме, че е пуснала необичайно дълга за себе си коса. Знаем, че тя е почитател на по-късите прически, а сега е с много по-дълга коса. Виждаме, че отново е преминала към отбора на брюнетките, като е заложила на красив кестеняв цвят с червеникари отенъци.

Трябва да отбележим и че Емилия напълно затвърждава теорията, че жените се разкрасяват по време на бременността. Певицата наистина сияе в момента и макар образът ѝ на кадрите да стига единствено до малко под раменете, се вижда, че вече е оформила доста по-едър бюст заради напредналата бременност.

Четете още: Преслава най-накрая призна дали е бременна (снимка)