Още една звезда влиза в отбора на мамите: вижте коя е тя

15 март 2023 | 09:58
3049
2
Инстаграм, Getty images
2

Линдзи Лоън сподели много важна новина. Актрисата призна пред TMZ, че е бременна с първото си дете от съпруга си Бадер Шамас.

36-годишната звезда заяви пред медията: "Много сме развълнувани от появата на нов член на семейството ни и очакваме с нетърпение тази следваща глава от живота ни!“
 

А към снимката, която публикува в Инстаграм - на детско боди, Линзди написа: "Благословени сме и очакваме".

Последният път, когато беше заснета Лоън, беше на 9 февруари на ревюто на Christian Siriano в Ню Йорк. Тогава актрисата от "Капан за родители" носеше свободни дрехи.

Последните ѝ няколко публикации в социалните мрежи бяха само от кръста нагоре.

През юли 2022 г. Page Six разпространи новината, че Лоън и Шамас, и двамата на 36 години, тайно са се оженили.


 

"Аз съм най-щастливата жена на света. Той ме откри и знаеше, че искам да намеря щастието и благодатта," изля душата си Лоън в емоционален пост по това време. "Изумена съм, че това е съпругът ми, моят живот и моето всичко. Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден."


Още по темата

Коментари

2 ZAP
  27 март 2023 | 07:50 отговор
 

 
1
  20 март 2023 | 23:50 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени