Певицата Весела Бонева гушна своята първа рожба

05 октомври 2020 | 14:45
7275
2
Инстаграм
2

Поредното бебе на известни родители се роди в АГО на МБАЛ „Света София“. Весела Бонева и Явор Велчев-Яви станаха горди родители на първия си син Дариел.

Щастливите родители с вълнение благодариха на д-р Илияна Мазнейкова, д-р Александър Кобаков и на целия екип, участвал в раждането и грижите за новия живот в семейството им.

„Животът за нас започна отначало, чувството е неописуемо!“, сподели в социалните мрежи Весела Бонева.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Най-щастливото събитие в нашия живот - Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на д-р @dr.kobakov и д-р @ilianahristovamazneikova точно в 15:27 минути! Заедно с @yaviofficial сме на седмото небе от щастие и вече малкото ни съкровище си е вкъщи живо и здраво! Благодарим от сърце на целия екип на АГО към МБАЛ "Света София" ЕООД град София ,които се погрижиха за мен и Дари с изключителен професионализъм и всеотдайност! Живота за нас започна отначало, чувството е неописуемо! По-щастливи не сме били!

A post shared by Vessy Boneva (@vessyboneva) on

Развълнуваният татко също не скри емоцията от благословията на бащинството: „Сърцето ми тупти с нова сила!“ и също благодари на екипа, който се грижи за „първите минути на новородените мини човечета“.

Само преди броени дни, в един и същи ден, на 27 септември, в същата болница проплакаха и две бебета на артистични семейства – дъщерята на Весела Бабинова - Йоана, и синът на Луиза Григорова-Макариев - Бран.

Още по темата

Коментари

2 хичо
  06 октомври 2020 | 05:19 отговор
 

Бог отдавна не ни търпи , просто ни дава още малко време да се опомним, но няма шанс.

 
1 Тюркоазено синьо
  05 октомври 2020 | 18:09 отговор
 

ЛИГОТИИ ! СЯКАШ САМО ТИ СИ РАЖДАЛА,ДРУГИТЕ ЖЕНИ НЕ!!!!!! ЕДНО ВРЕМЕ СА РАЖДАЛИ ПОД ДЪРВЕТАТА ПОСРЕД РАБОТА НА ЖЪТВАТА! СВЕТЪТ СТИГНА ДЪНОТО И БОГ НЯМА ДА НИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ!

 
 
06 октомври 2020 | 10:35

Нали той ни е създал такива...

Добави Коментар

Най-четени