След като Британия се сдоби с нов наследник на трона, княжество Монако също е в трепетно очакване на още едно кралско бебе.

Четвъртата в листата за наследяване на короната принцеса Шарлот Казираги очаква първото си дете.

27-годишната дъщеря на Каролина Монакска е бременна в петия месец, но няма никакво намерение да спазва традициите и да се омъжи. Бившата манекенка и шампионка по конна езда живее заедно с гаджето си Гад Елмалех, но не смята скоро да стяга сватба.

Четете още: Най-желаните неомъжени милиардерски наследнички

Двойката обаче неизменно е заедно навсякъде, като последно си подариха ваканция с яхта до Италия. Там Шарлот се впусна във вихрено пазаруване за бебешки дрешки за бъдещия малчуган, пише Дейли Мейл.

Четвъртата претендентка за трона на Монако официално представи гаджето си през март тази година. Двамата бяха почетни гости на Бала на розите в Монако.

Двойката събра очите на присъстващите, а Шарлот просто сияеше от щастие. Както се оказа по-късно не само заради новия си любим, но и поради факта, че скоро ще стане майка.

Това е второ внуче за майка й принцеса Каролин, която през март стана за първи път баба, припомнят от kliuki.ws. А фактът, че Шарлот е бременна и неомъжена не смущава особено кралския двор и народа на Монако, тъй като в семейството вече има достатъчно прецеденти в това отношение.

Ако искате да участвате за един от 100-те комплекта слънчева защита на Mustela, участвайте в играта „Аз и мама на море“. Лятото е в разгара си! Защитете кожата на детето си и се наслаждавайте на слънцето!