Риана и любимият ѝ рапърът A$AP Rocky бяха засечени от папараци по улиците на Ню Йорк, а визията на красавицата от Барбадос още повече подхрани слуховете, че двойката е в очакване на първата си рожба.

Певицата беше заложила на бежов кожен сет от широки панталони, елек и огромно яке. По всичко личи, че Риана може би прикрива фигурата си и по-точно корема си. Слуховете, че гласовитата дама е бременна, се носят от няколко дни насам, а визията ѝ от снощи определено не може да отхвърли подобни твърдения.

View post on Instagram
 

Дали двойката очаква бебе, все още не е известно, но едно е сигурно - влюбените гълъбчета изглеждат изключително щастливи и определено не крият връзката си. Те дори се усмихват широко на папараците, може би защото крият страхотна новина?

Припомняме ви, че преди няколко дни Риана получи признанието за национален герой на Барбадос, а слуховете за бременност плъзнаха още по време на церемонията, след като изтекоха първите снимки от събитието в мрежата. На тях ясно се вижда, че певицата прикрива наедряло, но все още малко, коремче.

От кухнята издават, че докато е била в Барбадос за събитието, Риана не е разрешавала на никого около нея да пуши или да пие алкохол. А това определено е още един фактор, който може да подскаже за бременност.

До момента певицата не е коментирала този слух, но и никога не е крила, че много ѝ се иска да стане майка на 3 или 4 деца в следващите 10 години.

Четете още: Ашли Греъм по-истинска от всякога: Чисто гола, бременна и със стрии