Сантра в топ форма след раждането: Ето кои са звездните орисници на бебето (снимки)

Изминаха едва 40 дни, откакто Сантра стана майка за първи път, а вече е в топ форма. Певицата, която се оттегли от сцената в началото на бременността си, сега е също толкова стройна, колкото и преди да зачене.

През уикенда тя отбеляза 40 дни от раждането, като събра приятелки на погача, каквато е традицията. Тържеството е било в столично заведение, украсено подобаващо за празника, а звездните орисници на бебето бяха Александра Петканова, Лора Караджова и Мария Илиева.

View post on Instagram
 

Гордата майка сподели снимки от събитието, включително и на малката Елиза, която пази ревниво от света. А ето и какви бяха думите, с които сподели емоциите си в социалните мрежи:

"Вече 40 дни откакто съм майка… най-близките ми приятелки, с които не се бяхме виждали от много месеци казаха “боже, не мога да повярвам, че те виждам с бебе” Наистина е странно усещането, но е прекрасно, живота не само, че не спира, а започва в нови краски и нюанси.
На този ден по традиция направихме и погачата на Елиза , споделена с прекрасните й орисници! Благодаря, че имам такива добри приятели, с които да споделя този съкровен момент!"

View post on Instagram
 

Четете още: Близнаците на Ева Веселинова навършиха годинка!