Автор
Woman.bg

Славея издаде пола на бебето и името на таткото

Преди броени дни ви съобщихме новината, че голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея, е в трепетно очакване на първата си рожба. Интересното е, че сестра ѝ - Виолета, също е бременна в момента с второто си дете.

Подброности около личния живот и щастливите мигове в семейството на звездните наследнички научихме днес, в интервю на Славея за предаването "Събуди се". Въпреки че не издаде в кой месец е, бъдещата мама разкри името на таткото - Иван, а към края на разговора разкри и пола на бебе, споделяйки с какво нетърпение очаква то да се роди и "... да си я прегърна", което недвусмислено потвърди, че очакваната първа рожба на Славея Сиракова ще е... момиче.

View post on Instagram
 

Славея сподели още, че в момента се е отдала на абсолютна почивка, както и че не се ограничава от никаква храна. Макар че през последните повече от 10 години тя избягваше месо, сега тя си позволява и месни ястия, за да помогне на мъничето да се развива здраво и пълноценно в утробата ѝ.

Разчита на водородната вода за справяне с неразположенията по време на бременността и не се притеснява за килограмите си.

С щастливия бъдещ татко пък я събира общата им страст към моторите. След като двамата се запознали, установили, че имат много общи приятели и интереси.

View post on Instagram
 


Преди няколко месеца Иван предложил брак на избраницата си с красив пръстен, но Славея бе категорична, че сватба през тази година няма да има. Двамата с Иван са доста смели в плановете си за бъдещото им семейство и мечтаят да имат 3 или 4 деца.

View post on Instagram
 

А това, което я кара да се чувства още по-щастлива, е фактът, че сестра ѝ също като нея е бременна в момента, което пък, по думите ѝ, ще направи двете дами още по-близки.

Въпреки че не бързат със сватбеното тържество, Славея призна, че желае то да е също толкова приказно като това на сестра ѝ. Припомняме, че Виолета сключи брак с любимия си Георги през 2019 г., а на церемонията кума ѝ бе Славея.

Четете още: Илиана Раева пак ще става баба