Танцуващият милионер с разтърсващо признание за дъщеря си

Понякога и богатите плачат и това, което се случи на един от фаворитите сред интернет звездите – Танцуващият милионер, го доказва. Той стана баща за първи път едва преди няколко месеца, но щастието му от това радостно събитие е било помрачено бързо.

53-годишният Джанлука Ваки съобщи още дни след раждането, че първородната му дъщеря се е появила на този свят с т.нар. „цепнато небце“.

В момента момиченцето е само на 6 месеца, но вече е претърпяло операция за отстраняване на проблема, а новината бе съобщена лично от Танцуващият милионер и любимата му Шаън Фонсека в Инстаграм през уикенда:

View post on Instagram
 

„По-рано тази седмица, нашата дъщеря претърпя операция заради цепнато небце. Това беше една много емоционална и изпълнена с предизвикателства седмица...Сигурно можете да си представите колко е разтърсващо за един родител да види как малкото му бебе минава през нещо толкова сериозно. Нашето малко ангелче не спира да ни изумява! Тя беше толкова смела, спокойна и сладка през цялото време, докато минаваше през всичко това и ме накара да се чувствам толкова горд като неин баща!
С насълзени очи искам да кажа на всички родители, които са изправени пред подобен проблем, че сърцето ми е с тях. Надявам се всички да са добре. Ние вече сме вкъщи и сме безкрайно благодарни!“, написа Джанлука, развълнуван от първото си премеждие като баща.

Към публикацията Танцуващият милионер е прибавил и снимка, на която е прегърнал малката си принцеса, докато Шарън сподели същите думи, но с кратко видео, което е заснела по време на престоя им в болницата.

View post on Instagram
 


Четете още: Сузанита посрещна бебе!