Диляна Попова си направи кръвна картина и откри, че положението е опасно!

Като всяка млада и отговрна дама, Диляна Попова обича здравословния начин на живот и се отнася с голямо внимание към хранителния си режим.

От една страна моделката поддържа перфектната си фигура, от друга следи здравето си, за да бъде максимално полезна като майка. В момента красавицата се намира в Африка заедно със сина си Борил и не пропуска възможност да радва последователите си в Инстаграм с красиви и горещи кадри. В една от последните си публикации обаче тя сподели и един тревожен факт, свързан със здравето ѝ.

Диляна призна, че наскоро си е направила пълна кръвна картина, благодарение на която е открила, че в тялото ѝ има свръх наличие на живак. А какво е довело до това? Отговорът е прост - прекомерната ѝ любов към рибата и морските дарове:

View post on Instagram
 

"Така изглежда океанското дъно при отлив.. Само след няколко часа тук отново ще има вода, когато рибарите започват да действат. И това е храната, която ние консумираме, особено на остров. Преди месец си направих кръвна картина и разбрах, че наличието на живак в организма ми е високо, именно поради тази причина. В рибата и морската храна се задържа живакът, който ние приемаме заедно с нея.", написа красавицата към видеото, което сподели от морския бряг.

В момента Диляна не се е отказала от любимата си храна, но приема хранителни добавки, за да се справи с превишеното количество живак в кръвта си.

View post on Instagram
 

Четете още: Димитър Рачков направи шоуто си "Море от любов"