Автор
Woman.bg

Том Круз и Сури заедно за пръв път от седмици

Том Круз се видя с дъщеря си Сури за пръв път от раздялата му с Кейти Холмс. Двамата бяха снимани докато таткото пренасяше 6-годишната Сури на ръце, като после я отведе в хотел в Ню Йорк.

Том не е засичан с дъщеря си откакто съпругата му подаде документи за развод. Според TMZ той изобщо не се е виждал с Кейти – отбил се е до апартамента ѝ само за пет минути, за да вземе малката Сури.

Очевидно срещата между баща и дъщеря е била твърде емоционална, съдейки от начина, по който Сури се е сгушила в 50-годишния актьор.

На всичкото отгоре вчера малката и майка ѝ претърпяха катастрофа, като за щастие са се разминали невредими, вероятно само със стрес от инцидента. Кейти е взимала дъщеря си от час по физическо, когато Mercedes-ът им, управляван от техния шофьор, се е ударил в боклукчийски камион.

Миналата седмица адвокатът на Том Круз каза, че актьорът жадува да види детето си.

"Том обича много Сури, както обича другите си две деца. Той държи на семейството и е отдаден на децата си. Те са центъра на неговата вселена", коментира Бърт Филдс.

След като стана ясно, че Кейти и Том се развеждат, актьорът прекара известно време с двете си по-големи деца, осиновени по време на брака му с Никол Кидман – 19-годишната Изабела и Конър, на 17.

След раздялата пък Кейт, която обвини на първо място сциентологията, успя да се споразумее с Том за родителските права, като не направи опит да му отнеме възможността да се среща със Сури, предаде inews.bg