Автор
Woman.bg

Трагедия сполетя звезда от "Игра на тронове"

Актрисата Жозефин Гилън, която се прочу с участието си в хитовия сериал "Игра на тронове", получи тежък удар от съдбата.

Вчера дамата използва социалните мрежи, за да отправи гореща молба за помощ. Оказа се, че 8-месечната дъщеря на 31-годишната актриса е отнета от социалните служби. Самата Жозефин описа акта като "отвличане". Според думите ѝ това се случило посред нощ.

Гилън се подложила на лечение за следродилна депресия, по време на което поверила детето си на близка приятелка. Една нощ обаче представители от израелските социални служби почукали на вратата на дома им и принудили приятелката, която полагала грижи за детето в този момент, да го предаде. В противен случай била заплашена със затвор. Актрисата сподели и видео от случилото се.

В момента Жозефин преминава през най-големия кошмар на всяка майка и отправя молба към всеки, който би могъл да ѝ помогне в този толкова тежък момент. Причината бебето да ѝ бъде отнето все още не е ясна, а тя е категорична, че се грижи съвестно за дъщеря си.

Четете още: Звездните дами, които станаха майки за първи път през годината