Автор
Woman.bg

Звездните дами, които станаха майки за първи път през годината

2019-а все още не е към края си, но вече ни е донесла редица звездни бебета. Тя е специална в това отношение, тъй като едни от най-известните дами в световния и родния шоубизнес дадоха живот за първи път. Нека преговорим кои са те до момента:

Меган Маркъл



Несъмнено Арчи е бебето на годината! Той е най-дългоочакваният звезден наследник. В момента цял свят е съсредоточен върху това как се справя бившата холивудска звезда Меган Маркъл с майчинството и се пита дали тя и Хари не плануват второ бебе в следващата година. Малкият Арчи се роди на 6 май.

Ейми Шумър

View post on Instagram
 

От вълнение за бебето на Меган и Хари сякаш светът не обърна внимание на едно друго звездно раждане. Комедийната актриса роди само ден преди херцогинята на Съсекс. Ейми Шумър също стана майка на момченце.

Тина Кунаки

View post on Instagram
 

Младата екзотична красавица стана майка за първи път също през май, като роди дъщеря от Венсан Касел, който пък е опитен татко. Момиченцето се казва Амазони.

Тамрън Хол

View post on Instagram
 

Тъмнокожата телевизионна водеща също усети тръпката от майчинството за първи път през 2019-а. Тя роди сина си Моузес на 25 април.

Алехандра Силва


Тя е красивата изгора на актьора Ричард Гиър. Алехандра роди за първи път през февруари. Наследникът им е момченце.

Антония Петрова

View post on Instagram
 

"Мис България" 2009 и "Мисис Русия" 2012 гордо съобщи, че е станала майка и то по естествен път навръх имения си ден (17 януари). Антония сподели още, че първият ѝ наследник е момченце и носи името Благовест.

Александра Петканова

View post on Instagram
 

Красивата съпруга на култовия репортер Даниел Петканов се присъедини към отбора на звездните майки в края на януари. Бебето е момче и е кръстено Габриел. То вече има собствен профил в Инстаграм и разбира се, хиляди последователи.

Наталия Кобилкина

View post on Instagram
 

На 27 февруари звездната сексоложка Наталия Кобилкина също стана майка за първи път, а бащата на детето е грък. Тя даде живот на сина си в елитна столична болница.

Поли Генова

View post on Instagram
 

В средата на април певицата Поли Генова стана майка на момченце. То носи името Даниел Джоузеф Шартън.

Четете още: 45-годишната Аланис Морисет стана майка за трети път