Днес Саманта Лин Изабел е сред популярните майки в TikTok, а само преди 5 години е била едно обикновено момиче, на което се случва нещо невиждано и нечувано.

Тогава тя е в края на гимназията и е щастливо влюбена в приятеля си, с когото все още не са правили секс. Саманта е от момичетата, които са решили да изчакат повече за първия си път и към настоящия момент все още не е била готова за тази важна крачка.

И макар никога да не бе правила секс, тя с изненада установява, че цикълът ѝ закъснява. Разбира се, приятелят ѝ веднага я подтиква да си направи тест за бременност, въпреки че двамата не са имали полов контакт с проникване.



Саманта е била напълно сигурна, че резултатът ще е отрицателен по очевидни причини, но уви – тестът излиза положителен.

„Мислех, че тестът не е верен и си направих още 6, които също дадоха положителен резултат. След това отидох при гинеколог, който ми съобщи, че наистина съм бременна и плодът вече е в 5-а седмица“, споделя самата тя.

Все още не е ясно как Саманта е забременяла без проникване, а единствено чрез разгорещени прегръдки с приятеля си. Но е факт, че днес тя е майка на 5-годишно момченце и приятелите ѝ често се шегуват, като я наричат „Дева Мария“.

Саманта разкрива, че лекарите са ѝ казали, че непорочното зачатие съвсем не се разглежда като чудо в медицината. То е изключително рядко срещано, но съвсем не е невъзможно. Вероятно при Изабел се е получило, тъй като тя не е приемала противозачатъчни и при контакт с приятеля си е напълно възможно да е попаднала малка част от семенна течност в нея, дори и без проникване.



Каква история само! Вие чували ли сте за подобно непорочно зачатие?

Четете още: От догодина децата в София ще имат своя поликлиника. А дано!