Автор
Антония Дамянова

Тя е само на 25 години, а вече има 22 деца: Историята на една многодетна майка, която си струва да ви разкажем (Снимки)

Историята на една млада жена, осмелила се да бъде майка на не едно, две или три, а на цели 22 деца, е история, която си струва да бъде разказана.

Рускинята Кристина Озтюрк е само на 25 години и да, правилно прочетохте – 22-ма са малчуганите, на които тя е посветила цялото си време на света. Самата Озтюрк признава пред Bright Side, че толкова ѝ харесва да е заобиколена от деца, че не изключва възможността за още.

View post on Instagram
 


Кристина е само на 17 години, когато ражда първата си рожба – Виктория. Бащата на детето ги напуска и тя остава самотна майка.

Скоро след това Кристина среща сегашния си съпруг – турския бизнесмен Галип Озтюрк. Между двамата прехвърчат любовни искри и не след дълго Галип предлага на любимата си да се омъжи за него. Двамата споделят една и съща голяма мечта – да имат много деца.

View post on Instagram
 


Кристина е само на 23 години, когато в общия им дом вече щъкат и чуруликат 11 деца. Само две години по-късно броят на наследниците им нараства цели два пъти.

Повечето малчугани са почти на една и съща възраст, тъй като се появяват на бял свят по едно и също време. Сега сигурно ще попитате – е как така по едно и също време? За да сбъднат бързо мечтата си, съпрузите се обръщат към услугите на сурогатното майчинство. Макар и да не ги е родила всичките мъници, Кристина е тяхна биологична майка и ги обича с цялото си сърце.

View post on Instagram
 


Вероятно ще попитате как е възможно да се гледат толкова много деца наведнъж? Отговорът всъщност е доста елементарен – с много пари всичко е възможно.

57-годишният татко на мъниците е милионер, който отделя необходимите средства за грижите, възпитанието и пълноценното развитие на децата си. За помощ в отглеждането на децата си Кристина и Галир разчитат на помощта на бавачки и домашни помощници. Пред изданието многодетната майка разказва, че с мъжа си са разпределили времето си така, че да могат и двамата да прекарват достатъчно часове с децата си.

View post on Instagram
 

Родителите намират и време, в което всички заедно да се събират и да се радват на голямата си компания едни на други. Ходят на разходки, играят на настолни игри и какво ли още не. Където и да отиват с децата си обаче, те винаги са придружени от неотменните домашни помощници.

Голямото семейство се радва на изключителен интерес от страна на потребителите в социалните мрежи. Всички те не спират да заливат родителите с възторжени коментари, подкрепяйки ги неизменно за смелото им решение.

View post on Instagram
 

Четете още: След 11 години в Германия те избраха да отгледат детето си в България