В чудесна форма: Гери Дончева се показа само 10 дни след раждането!

27 юли 2022 | 12:43
17525
4
Instagram
4

Преди броени дни стана ясно, че Гери Дончева е станала майка на момиченце.

Брюнетката дълго време кри своята бременност и новината дойде съвсем неочаквано.Само 10 дни след раждането на Мария Магдалена, Дончева се появи в социалните мрежи, за да покаже, че почти си е върнала формата отпреди бременността.

Тя качи няколко сторита, на които се вижда, че изглежда повече от чудесно и дори сподели снимка на своя кантар.“Кантарът - големият “съдник”. Е, остават ми още 800 грама, за да съм на теглото си от “изходна позиция” - написа моделката и ПР.


"Тази малка госпожица е нашето голямо чудо! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термина, все пак здрава, силна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 кг, в 01:44 часа на 16 юли, 2022. Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички “замесени в проекта". Маги и аз се чувстваме чудесно и очакваме благоприятни резултати от кръвните изследвания за да се приберем вкъщи. Най-хубавото тепърва предстои", написа тя по случай раждането на нейната дъщеричка.

Още по темата

Коментари

4
  29 юли 2022 | 21:03 отговор
 

Нормалните туко - що родили детето си се притесняват за него. Не спали най - вероятно от толкова дни, пачата се радва на върнатите кг., предполагам от страх да не надебелее, не е и яла лишавайки детето. Ми то бързало да се появи, най - накрая да хапне горкото.

 
3 Таня
  28 юли 2022 | 20:46 отговор
 

Толкова беше спокойно,когато се беше покрила и сега се почва...килограми,муцуни и упорито да ни убеждава колко е щастлива..ако наистина е така ,просто да се наслаждава,а не да си губи времето да ни споделя ..кой фо интересува ??

 
2 Истината
  28 юли 2022 | 05:46 отговор
 

Родила си го недоносено, заради ваксината против ковид. И не си само ти. Не живея в България, но там където живея прочетох статия в един голям вестник, че се е увеличила бройката на недоносени деца значително в последните две години, което учудва. Но тя истината е, че бременни жени не трябва да приемат лекарства по време на бременността. Чети и не се хвали с новороденото си момиченце. То не е за хвалба.

 
1 *****
  27 юли 2022 | 18:53 отговор
 

тази пък от кой си крие личния живот като никой не се интересува от нея хаха, дано детенцето е нормално а не шантаво като майка си

 

Добави Коментар

Най-четени