Автор
Люблена Папазова

Златка решила да кръсти бебето на Благой

Благой Георгиев призна в първото си телевизионно интервю пред bTV след раждането на благо-младши, че името му е избрано от майката Златка Райкова. Тя го наричала Блажко, още докато била бременна, и името съвсем естествено останало и след раждането. Таткото много искал да присъства по време на секциото, но политиката на болницата не позволявала това. Сега обаче, всеки свободен миг спортистът е в стаята на Райкова и бебето, а утре цялото семейство ще се прибере у дома.

Двамата се чувстват перфектно, а Георгиев е готов да помага с грижите по малкия. Засега няма да наемат бавачки, а ще разчитат на помощта на бабите, които вече били в пълна бойна готовност. Георгиев разкри още в предаването „Преди обед”, че иска да се върне във футбола и дори има няколко оферти от руски клубове. „Не съм спирал да тренирам, правя го всеки ден с приятели”, обясни спортистът. Той обаче ще продължи да се занимава и с мода, с която стартира преди няколко месеца. Сам измисля моделите си, които определя като нестандартни с помощта на Златка Райкова. „Тя е човек, на който винаги можеш да се опреш, да разчиташ и ми го е доказала много пъти”, обясни Георгиев.

Джизъса призна обаче, че му е тежко, че има още три деца от три жени. „Не съм планирал така да се стече живота ми, но това е съдба. Старая се да прекарвам много време с децата ми, даже училището им е близо до нас и отскачам в голямото междучасие, за да ги видя”, обясни футболистът за отношенията си с Йоанна и Давид, които живеят в България. Той обаче не спомена сина си от Есмер Омерова, който е с майка си в Москва. Спортистът се зарече, че спира с татуировките, след като обаче изрисува и името на новия си син върху тялото.

Четете още: Рики Мартин чака четвърто бебе!