В разгара на лятото моделът Шанина Шейк хвърли истинска бомба в медиите, като съобщи една много тъжна новина за света на модата. Събитието, което всички очакваме всяка година със затаен дъх, а моделите - с трескава подготовка, няма да се състои. Точно така, става дума за култовото шоу на Victoria's Secret.

28-годишната красавица сподели в интервю, че е изключително разстроена от факта, че тазгодишното дефиле се отменя. Тя разкри още, че винаги по това време на годината вече се подготвя да влезе в ролята си на "ангел". Отнема ѝ почти 4 месеца всекидневна работа по тялото, за да бъде то наистина перфектно. Както повечето модели, така и Шанина е подложена на безмилостен режим, който изключва всички удоволствия на този свят - захар, алкохол, продукти, съдържащи глутен, млечни продукти и въглехидрати. Освен това, не пропуска нито ден във фитнеса, където се труди здраво часове наред.

Несъмнено в последно време шоуто на Victoria`s Secret не се радва на толкова голям зрителски интерес. Дори преди няколко месеца в медиите бе съобщено, че повече няма да бъде излъчвано по телевизията поради тази причина. Припомняме ви обаче, че в миналото то бе най-очакваното модно събитие, а благодарение на него изгряха звезди като Наоми Кембъл, Джиджи и Бела Хадид, Кендъл Дженър, Алесандра Амброзио и най-вече Адриана Лима.

От Victoria`s Secret все още не са потвърдели или отрекли новината, но е факт, че напоследък актуалните течения в модата изместват досегашните схващания за красота. Да не пропускаме и за така популярното движение MeToo, което е в защита правата на жените.

Четете още: Какво да носите, ако имате дебели прасци