Хелоуин треската вече е завладяла звездите и все по-голяма част от тях споделят в социалните мрежи на какъв костюм са решили да заложат тази година. Сред тях е и plus size моделът Ашли Греъм, която съвсем скоро ще стане майка за първи път. Внушителните размери, до които е достигнала обаче, не ѝ пречат да се превъплъти в образа на секси героиня.

View post on Instagram
 


Всички знаем, че Ашли знае как да бъде обаятелна, макар и да не притежава перфектните мерки. Ето че тя за пореден път доказа, че не е важно дали се вписваш в общоприетите стандарти за сексапил, за да приковеш погледите.

Греъм реши да бъде много, много дръзка този Хелоуин и се облече в прилепнала по тялото кожена червена рокля с дълга цепка. Моделът се премени като анимационната изкусителка с огнени червени коси Джесика Рабит. Завършен вид на облеклото и цялостната визия придаваха лилавите кожени ръкавици, които също са неизменна част от образа на Джесика. Ашли обаче не спази един елемент от визията – токчетата. Тя заложи на удобни маратонки, и то съвсем разбираемо, тъй като раждането ѝ наближава съвсем скоро.

Буквално за минути бъдещата звездна майка събра цял куп поздравления за визията си. Тя от своя страна споделя, че ѝ е все по-трудно да бъде стилна и да си намира дрехи с напредването на бременността. Именно този проблем ѝ помага да бъде креативна и да открива нови начини да бъде стилна.

View post on Instagram
 


Четете още: Роклите, които всяка жена трябва да има в гардероба си тази есен