Дейвид Бекъм винаги е бил не просто красив футболист, а истинска модна икона. Стилът му не познава граници и често ни изненадва с нестандартни решения.

Точно това се случи и вчера, когато изгря пред фотообективите по случай шоуто на любимата си Виктория по време на Седмица на модата в Лондон.

View post on Instagram
 


Събитието бе проведено онлайн, но това не попречи на Дейвид да го отбележи в Инстаграм, като сподели снимка с трите му деца, на която е с бели чорапи и черни чехли. Футболистът беше заложил на дълго черно яке и официален черен панталон. Но на кого му пука, при положение, че е обул най-нелепата комбинация? Естествено, Дейвид е допуснал този моден „гаф“ напълно умишлено и го използва като намигване към съпругата му, която е сред прочутите дизайнери.

Виктория пък сподели снимки от дигиталното си шоу в Инстаграм, но преди това публикува и кадър с цялото си семейството (с изключение на сина ѝ Бруклин, който живее в САЩ). На снимката всички са с необходимите предпазни маски, но и това не пречи на фамилия Бекъм да изглежда шик. Всъщност, дори и комбинацията от чорапи и чехли на Дейвид не е могла да развали общото впечатление за стил и класа.



Четете още: Дженифър Анистън направи пожар по време на Емита-та, половината звезди участваха от дивана в хола