Известните жени залагат на класическото черно, цвят, който никога не е слизал от модния подиум.

Черният цвят е универсален и предпочитан от много дами както за ежедневието, така и за по-специален случай. Черните рокли са с всякаква кройка и стил – от минимализъм до сложни форми.

Внимавайте: черната дреха по принцип прави фигурата по-стройна, но ако тя не стои както трябва или прави тялото да изглежда безформено, то може да развали общото впечатление както всяка друга дреха в някакъв друг цвят.

Облечете една черна рокля и я освежете с ярки аксесоари. Подберете по-големи бижута, масивни гривни или гердани, които да контрастират с изцяло черният ви тоалет.

Черното изглежда наистина много добре в комбинация със светло бежово или бежово-кафяво. Хит на сезона ще бъде и комбинацията от черно и розово и разбира се черно и бяло.

Секси и шик – това е мотото за лятото! Бъдете оригинални и самоуверени в себе си.

Вдъхновете се от звездите, които знаят как да изглеждат перфектно за всеки един повод.

Гласувайте в нашата галерия за една от петте дами, които ще ви представим по-долу:

Тя е млада, изключително чаровна и притежава поразяващо чувство за стил и елегантност.

Оливия Палермо бе заложила на визия изцяло в черно по време на представянето на есенно-зимната колекция за 2012-а на модната марка Rochas по време на седмицата на модата в Париж.

Кралицата на винтидж стила Дита фон Тийз се бе спряла също на тоалет в черно за свое пътуване, акцентирайки върху устните, които бяха оцветени с така характерното за нея червено червило.

Русокосата актриса Рийз Уидърспун, която е бременна с третото си дете, блесна с черна рокля на Louis Vuitton и обувки Manolo Blahnik на благотворително събитие в края на февруари.

В края на миналата седмица актрисата Лиа Мишел се появи в тази разкошна рокля от pre-fall колекцията на Oscar de la Renta за 2012-а.

Тя бе избрала дантелената дреха за благотворително събитие в Бевърли Хилс. В комбинация с обувки Stella McCartney и елегантна прическа, Лиа изглеждаше зашеметяващо.


Новината за любовните отношения между Ким Кардашиян и Kanye West гръмна преди няколко дни и ето, че за първи път те се появиха заедно на събитие, хванати за ръка.

Двамата изглеждаха повече от щастливи, а Ким изглеждаше стилно и елегантно в черна рокля, подчертаваща женствената й фигура.