Обикновено Дара е от звездните дами, чиято визия винаги е предизвиквала одобрение, но този път тя не подбра най-удачния тоалет за телевизионна изява.

Гласовитата варненка, която напоследък е прибавила някой-друг килограм отгоре, бе на интервю в "Преди обед" с рокля, която определено ни учуди. Дори по-скоро бихме оприличили тоалета на палатка, тъй като стои твърде свободно по тялото ѝ.

Кадър:бТВ

Вероятно целта на Дара е била да прикрие моментните несъвършенства, но сякаш успя да постигне точно обратния ефект. Подобни безформени дрехи не ласкаят фигурата ни най-малко, но истината е, че ние отново симпатизираме на чаровната певица. Макар и тази синя рокля да не е най-доброто ѝ модно попадение. Дара винаги е била откровена за любовта си към храната, но явно тази ѝ страст започва да се отразява на фигурата ѝ.

В същото интервю тя сподели и един любопитен факт за себе си, а именно колко време прекарва в социалните мрежи. Все пак, тя е не само млад човек, но и публична личност, а знаем, че платформите Инстаграм и Фейсбук дават най-добрата възможност на артистите да бъдат близо до феновете си.

Дара разкри, че в миналото е имала зависимост към социалните мрежи, но вече не е толкова запленена от тях. Любимата ѝ е Инстаграм и именно там предпочита да споделя това, което ѝ се случва.

View post on Instagram
 

Четете още: Уау! Виктория Бекъм пусна снимка на Цвети Янева