Дева Касел събра погледите във Венеция с рокля на цветя на 'Долче и Габана'

В изящен тоалет от тюл на огромни цветя 16-годишната дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел дефилира в модното шоу на "Долче и Габана" във Венеция.

На модното събитие тя бе придружена от звездната си майка - Моника Белучи, която през годините също е била лице на модната марка.

View post on Instagram
 

Роклята, с която Дева Касел събра погледите, бе в актуалния за сезона малинов цвят и декорирана в пищния стил на барока - основна тема на ревюто.

View post on Instagram
 


Разкошната ѝ визия бе допълнена от изключително красива огърлица с големи цветя и нежни обувки на нисък ток с елегантни пискюли в цвета на роклята.

View post on Instagram
 

Първата си професионална фотосесия за бранда Дева Касел прави на 14-годишна възраст, когато става рекламно лице на "Долче и Габана". Тогава тя се снима в изключително романтичния им рекламен клип на парфюм.

View post on Instagram
 

За ревюто на "Долче и Габана" всички модели пристигнаха с гондоли, като сред звездите, поканени специално за грандиозния моден форум бяха Дженифър Лопес и българската гордост Мария Бакалова.

View post on Instagram
 

Дева е плод на любовта на една от най-привлекателните двойки в европейското кино - Венсан Касел и Моника Белучи. Двамата се разделиха през 2014 г. след 15-годишен брак. Актьорите имат още една дъщеря - Леони, която е родена през 2010 г.

Припомняме, че за първи път 16-годишната Касел и 56-годишната Белучи позираха заедно пред камерата за дигиталната корица на италианския „Вог“ за месец юли.

View post on Instagram
 

Четете още: Красота, блясък и много, много стил: Модното парти на Dolce&Gabbana във Венеция (снимки)