Красота, блясък и много, много стил: Модното парти на Dolce&Gabbana във Венеция (снимки)

Светът на модата никога не спи, дори и по време на пандемия, а Dolce&Gabbana за пореден път доказаха, че животът е, за да се празнува в най-красивите и стилни тоалети. Модният гигант избра да представи новата си колекция Alta Moda 2021 в сърцето на Италия с цял куп звезди, сред които и нашата холивудска гордост Мария Бакалова.

Dolce&Gabbana отново не изневеряват на стила си - пищни тоалети, невероятен дизайн, много цветове и истински празник на модното въображение. В колекцията наблюдаваме много любопитни комбинации от платове и преплитане на стилове. Някои от любимите ни световни звезди като Джей Ло, Хелън Мирън, Хайди Клум, Лейди Кити Спенсър, Кортни Кардашиян, Дженуари Джоунс и други, засияха като принцеси от приказките в невероятните нови модели.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Легендарните дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана сътвориха неповторимо пиршество на изискания стил, артистичните модни решения и го направиха по възможно най-бляскавия начин в един от любимите си градове - Венеция.

View post on Instagram
 

За изработката на повечето тоалети са използвани материи като памук, кадифе, коприна, бродерии, съчетани със скъпоценни камъни и брокат. А за аксесоарите - тях едва ли бихме могли да обрисуваме с думи. Истинско удоволствие за всеки любител на модата и бляскавата естетика. Върху някои от моделите виждаме и ръчно нарисувани детайли, вдъхновени от красивите гледки във Венеция.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

А защо дизайнерите са избрали точно този прелестен италиански град, самите те споделят в официалното си изявление:

View post on Instagram
 

"За нас Венеция символизира перфектната хармония между противоположностите, които се привличат. Тя е романтична и чувствена, меланхолична и радостна, рационална и утопична, блестяща и мрачна, свещена и скверна, черна и златна".

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Бакалова облече зашеметяващи тоалети на "Долче и Габана" във Венеция (Снимки)